Nissan Qashqain uusin versio esillä viikonloppuna

Nissan Qashqai -malliston uusin Style 360 -versio esitellään jälleenmyyjillä tulevana viikonloppuna.

Nissan Qashqai Style 360 esiteltiin ensimmäisen kerran Pariisin autonäyttelyssä syyskuussa 2012, ja sen myynti alkaa Euroopassa tammikuussa 2013. Se vahvistaa nykyistä mallivalikoimaa, jota on valmistettu jo yhteensä 1,4 miljoonaa kappaletta. Uusi versio on saatavissa kaikilla nykyisen valikoiman moottori- ja vaihteistovaihtoehdoilla ja Qashqai- ja Qashqai+2-korimalleina.

Nissan Qashqai Style 360 on täynnä huipputeknologiaa, joka takaa kaikki oikeat yhteydet kaupunkikäyttöön. Varusteisiin kuuluu Nissan Connect –navigointi- ja audiojärjestelmä, Ipod-liitettävyys sekä bluetooth-handsfree.

"Kun Nissan lanseerasi ensimmäisenä crossover-segmentin vuonna 2007, Qashqai loi pohjan vahvalle markkinatrendille. Rohkea, jatkuvasti kehittyvä muotoilu sekä tehokas, kaupunkiajoon räätälöity tilankäyttö ovat olleet mallin menestyksen avaintekijöitä. Uuden Qashqai Style 360:n toimivuutta kaupunkiympäristössä on kehitetty entisestään Around View Monitor –kamerajärjestelmän avulla. Nissan on ainoa valmistaja, joka käyttää C-segmentin autoissa kalliimmista premium-luokista löytyvää teknologiaa,” kertoo Nissan Nordic Europen viestintäjohtaja Taina Erkkilä.

Yksi suosituimmista moottorivaihtoehdoista tulee varmasti olemaan runsaasti kiitosta saanut Stop/Start-järjestelmällä varustettu 1,6-litrainen dieselmooottori, jonka CO2-päästöt ovat vain 119 g/km ja kulutus 4,5 l/100 km.

Around View Monitor -kamerajärjestelmän ohella Style 360 -mallin erityisominaisuuksia ovat kiiltävän mustat kattokaiteet ja sivupeilin kuoret sekä mustat 18-tuuman kevytmetallivanteet. Vakiovarusteisiin kuuluu myös tummennetut takalasit ja panoraamalasikatto.

Hinta 27 253 euroa.

Sisätiloille antavat premium-vaikutelmaa osittain nahkaverhoillut istuimet, ovipaneelit ja käsinojat sekä kiiltävän mustat ovenkahvat ja vaihteenvalitsimen kehys. Style 360 on saatavissa kaikilla nykyisillä Qashqai-väreillä sekä tässä mallissa uudella Pearl White -värillä.

Nyt Qashqai-fanit voivat kokea nämä uudet ominaisuudet myös älypuhelimiensa kautta: Shazam-mediasovelluksen avulla älypuhelimella voi siirtyä Qashqain uudesta TV-mainoksesta suoraan uudelle Nissan Qashqai Style 360-mobiilisivustolle nousematta ylös sohvalta.

Auton esittelyn ohella sivustolta löytyy peli, jossa pelaajat voivat kelloa vastaan ajaa ja parkeerata Qashqaita käyttämällä simulaatiota Around View Monitor -kamerajärjestelmästä, joka tarjoaa täyden 360 asteen lintuperpektiivinäkymän auton ympäriltä. Nopeimmat pelaajat pääsevät mukaan koko Euroopan laajuiseen kisaan, jonka tarkoituksena on löytää maanosan vikkeläsormisin Qashqai-virtuaalikuski.

Nissan Qashqai Style 360 myynti alkaa viikonloppunäyttelyssä 11.-13.1.2013. Hinta alkaen 27 253 euroa sisältäen autoveron.

Shazam-mediasovellysta käyttävä Qashqai Style 360:n TV-mainoskampanja alkaa Suomessa 14.1.2013. Mainos nähtävissä maanantaista alkaen myös www.youtube.com/NissanSuomi .


Lisätietoja Shazam-sovelluksesta löytyy osoitteesta http://www.shazam.com/