Suomeen lisää BMW-kauppoja

BMW:n voimakas myynnin kasvu tuo Suomeen eksklusiivisia myymälöitä ja lisää vain BMW:lle rakennettuja näyttelytiloja.

Jälleenmyyjien investoinnit takaavat entistä omistautuneemman asiakaskokemuksen yhä useammalle BMW-asiakkaalle. BMW jatkaa autoalan positiivisten uutisten sarjaa. Olemassa olevat ja uudet jälleenmyyjät uskovat BMW:n vetovoimaan ja investoivat entistä asiakaslähtöisempiin myymälöihin.

Vuoden 2013 aikana useilla paikkakunnilla nähdään joko eksklusiivisen BMW-myymälän tai BMW:lle omistetun näyttelytilan tulo. BMW:n uusi jälleenmyyjä Delta Bavaria avaa vain BMW:lle omistetun myymälän Lahteen kevään aikana. Lahden myymälä on ensimmäinen tulevat jälleenmyyjästandardit täyttävä BMW-myymälä. Myöhemmin tänä vuonna Delta Bavarian uudet myymälät avautuvat myös Lappeenrantaan ja Kouvolaan.

”Ensimmäisen BMW:n uusien jälleenmyyjästandardien mukaisen näyttelytilan rakentaminen Lahteen kertoo Delta Bavarian omistautumisesta ja tahtotilasta BMW-myynnin kehittämiseen”, toteaa käynnistyvästä yhteistyöstä BMW Group Suomen viestintäpäällikkö Henri Jantunen.

Myös nykyinen jälleenmyyjäverkosto laajentaa toimintojaan syksyn aikana. Rinta-Joupin Autoliike Oy avaa laajennetut BMW-myymälät Porissa ja Mikkelissä. Laakkonen puolestaan kasvattaa BMW-verkostoaan avaamalla täyden palvelun eksklusiiviset BMW-autotalot Kuopioon ja Joensuuhun. Oulussa Wetteri Oy laajentaa myymälän vastamaan tulevia BMW-jälleenmyyntistandardeja.

”BMW Suomi on erittäin iloinen jälleenmyyjäverkostonsa uusista investoinneista ja halusta olla mukana kehittämässä entistä parempaa ja yksilöllisempää asiakaspalvelua BMW-asiakkaille. Investoinnit osoittavat jälleenmyyjien uskovan BMW:n vahvaan kasvuun Suomessa”, kertoo Jantunen.

Jälleenmyyntiketjun kehittämisen lisäksi BMW on ottanut käyttöönavoimen BMW Star Rating-asiakaspalautepalvelun. BMW Suomi seuraa arviointeja yhdessä jälleenmyyjien kanssa ja kehittää asiakaskokemusta näiden perusteella kaikilla paikkakunnilla, joissa on BMW:n myynti- tai huoltopalveluita. Tulokset ovat kaikkien nähtävillä osoitteessa

www.bmw.fi.